Autosleutel kwijt

Als u uw autosleutel kwijt bent, komt Autosleutels Etten – Leur graag langs om een autosleutel voor u bij te maken. Voor vrijwel alle automerken kunnen wij meteen een autosleutel bijmaken. Dit doen we gewoon bij u op locatie. Met onze speciaal ingerichte servicebus komen we bij u langs om uw autosleutel te dupliceren. Bent u beide autosleutels kwijt? Ook dan kunnen we een autosleutel bijmaken. Autosleutels Etten – Leur is tot wel 50% goedkoper dan de autodealer.

  • Snelle service: klaar terwijl u wacht

  • Bij onze servicepunten of bij u op locatie

  • Autosleutels voor alle automerken

  • Ook sleutels met afstandsbediening

Autosleutels kwijt, wat nu?

Wanneer u uw autosleutel kwijt bent, kunt u het beste meteen contact opnemen met Autosleutels Etten – Leur door te bellen naar 076-5328366 of door het contactformulier in te vullen. In de meeste gevallen kunnen we meteen een nieuwe sleutel maken, ook als u beide autosleutels kwijt bent geraakt. U bepaalt zelf of we dat in een van onze servicepunten in Etten-Leur of Zwijndrecht doen of bij u thuis. In het geval van een gestolen sleutel, is het goed om meteen aangifte te doen bij de politie en om de sleutel uit te laten programmeren, zodat de dief later niet uw auto kan stelen.

Autosleutels bijmaken kosten

De prijs voor het bijmaken van een autosleutel verschilt per automerk. Ook hangt het ervan af of u autosleutels met of zonder afstandsbediening wilt. De kosten voor autosleutels zonder afstandsbediening beginnen bij € 44,50 en voor autosleutels met afstandsbediening bij € 90,-.